Hamil 5 minggu

Hi nak tanya, normal tak jika awal hamil 5 minggu rahim denyut ?Saya sistom memang breast sakit, pinggang , pening dan tulang belikat sakit.. cuma rahim nk masuk 5 mggu dia akan rasa mcm sakit sikit bila waktu malam.. Ada tak ibu2 di sini mengalami benda yang sama? Tq

1 Balas

kalau ada keluar darah pegi cek klinik atau hospital ya.. kalau cramp dan tak ada darah itu normal..pembesaran baby. memang akan sakit.