Kandungan 5 minggu

Hi, nak tanya normal ke kalau perut cramp mcm senggugut, badan berangin & breast sakit. Kandungan 5 minggu lebih. Tq ibu2 & bakal ibu

2 Balas

Normal.. Cuma perut cramp tu tidak kuat mcm senggugut.. Cuma ade sikit sgt.. Dia nak membesar kan.. So otot rahim kita skrg sedang membesar utk bg ruang kat baby.. Pakej sakit punggung.. Badan berangin tu mmg xdpt nk di sangkal lgi.. Atas bawah kluar angin..

normal, sbb saya pun pernah rasa yg sama, skrang kandungan 7 minggu

2y ago

alhamdulillah. tq ya