Demam waktu hamil

Hai nak tanya, saya hamil baru masuk 5 minggu. Normal ke bila tidur tengah malam tiba² badan sejuk sangat, demam dan sakit pinggang ? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Normal sis, saya mcm tu jugakk. Kalau pinggang terlampau sakit,baik cek doc takut mcm saya hari tu kencin kotor, kira pakej dgn demam sekali.

kalau suhu naik tinggi , better pegi cek hospital ya. jangan tunggu..sebab masih awal pregnant