Effect ke tak.?

Nak tanya normal ke waktu malam saya dahaga sblum tido akan minum air kalau tido trjaga sbb dahaga . Tak effect pape kan.?

2 Balas

xde sis..😂 kita manusia, bukan alien.. haus minum jek, klu lapa makan jek (melainkan sis ade gdm mmg kena berjaga2 makan n mnum mnis la).. xkisah la pkul berapa pun..hehe.. mnum byk air 0 tu sgtlah bgus utk sis and baby, cuma azab sikitlah kena ulang alik tandas..😆

kdg blh jd sbb kencing manis (cepat dahaga) tp klu dh tidur terjaga sbb dahaga tu normal je