Tertiba hilang selera makan, baru masuk 10 week

Hi nak tanya, normal ke tetiba hilang selera makan, sebelum macam biasa sahaja makan, ni tetiba hilang selera makan tapi lapar, tapi tak nak makan.#pregnancy #bantusharing

8 Balas

normal tu sis..sya 1st trimester alahan bau makanan,mnyak wngi,bau masakan,sabun mandi dan macam2 smpai tkde selera mkn..saya hanya mkn asid folik, minum susu dan mkn buah sahaja msa 1st trimester,mkn nasi pun 2-3 sudu ja itupun husband yg paksa😅..nnt slera tu pulih semula masuk 2nd trimester..