Tertiba hilang selera makan, baru masuk 10 week

Hi nak tanya, normal ke tetiba hilang selera makan, sebelum macam biasa sahaja makan, ni tetiba hilang selera makan tapi lapar, tapi tak nak makan.#pregnancy #bantusharing

8 Balas

sya pn sama..nk msk 12 weeks selera mkn kjap ada kjap xde..mcm chipsmore. xnk mkn nasik..nk mkn yg berkuah je..mcm mee sup..tp lapar smpi msk angin la perut..tp bila mkn mmg xleh nk masuk..nk pksa pn xboleh..muntah

2y ago

sama la sis😭 lpar skrg ni tpi xtau nk mkn ap...buah je ble mkn nasi roti biskut xbleh mkn susah nk telan😭