Berat Tak Naik Waktu Preggy

Nak tanya, normal ke tak kalau berat tak naik waktu pregnant? Saya dah 17weeks. Berat masih lagi kurang 2kg dari tarikh booking. Last scan masa 14 weeks, progress baby selari dengan minggu kandungan.

8 Balas

Normal.... Saya aritu check utk 24w... Terus naik 7 kg... Sbb time tu napsu mkn mcm 3 org......week sebelumnye turun 2 kg sbb puasa/mabok Teruk...ape lg kene marahhhh..... hahaha

5y ago

Alhamdulilahhhh......ank berat dlm perut dh 2kg++...tp tu LA.... Takut kena darah tinggi pulakkk