Perut besar

Nak tanya normal ke perut besar Dari usia kandungan..scan kat swasta doktor kata bby bsar berat lbih DRI usia kandungan sbnar..normal ke?..ke ada yg sama mcm saya???

3 Balas

taktau lah puan , dari pengalaman saya kan kalau ikut2 scan ni sekadar anggaran je ,anak pertama saya dorang scan cakap baby besar dalam 3kg lebih yang keluarnya 2.44kg .. maybe kalau yang kebetulan tuh betulah kan sebab anak pertama perut saya besar masuk 5bulan pun orang duk ingat dah dekat sarat/baby twin .. kalau ada yang betul tuh betulah kan ..

2y ago

ohh kiranya takda apa2 lah tuh puan , normal je .. inshaallah akan baik2 ja