Awal berpantang rasa berat kat bawah

Nak tanya, normal ke klau time awal brpantang ni masa berdiri kita rasa ada benda berat kat kemaluan/bawah. Bila duduk baru lega tak rasa. Sampai bila akan rasa mcm tu ye?

4 Balas

Awak normal ke czer, sye tiga anak semua czer, awal pantang mmg rasa berat dkt bawah perut,sbb perut kita amik masa nk kempis semula, saya pakai underwear munafie, dia membantu mengangkat perut dari jatuh, rasa sgt selesa.. Mungkin awak blh cuba

Normal je rasa macam tu. Bersalin czer ke normal memg akan rasa yg sama. Sebab peranakan kita belum kembali kepada asal. Dan rahim kita belum kecut. Nanti, dah berpantang berurut okay je. Akan rasa selesa.

Normal. Seminggu baru tak rasa dah