sakit perut

Nak tanya normal ke kalau kita ada rasa sakit perut mcm menyucuk kat bahagian bawah perut?? Risau pulak rasa nya

7 Balas

Saya pun pernah juga mcam tu.. Pegi hospital dok ckap pundi kencing kena jangkitan kuman.. Dok ckap tu normal utk ibu2 mngandung.. So kena banyakkan mnum air kosong.. Kalau saya saya amal.minum air suam n bila kencing saya guna air suam juga utk cuci bahagian sulit kita tu.. Syukur alhamdulillah skang dah ok dah..

Dah rase isnin haritu. Terpksa asben bawak emergency takut ada apa2 dengan baby. Cek2 syukur xder apa2 dengan baby. Doktor cakap its normal sebab baby kepala dah ke bawah katanya #23weeks pregnant

Sy lps alami sis ..skt belah kiri ..kna detect ada kncing kotor ..p hosp kna bg antibiotik ngn mist possit ..hrp trs la hlg skt tu ..aminnn ..

Bahagian bawah perut bahagian sebelah mane tu ? Saya sebelah kiri

Me right now... Tapi syak mcm kencing kotor sbb pernah jadi mcm ni

Dh berapa mngu tu sis?

5y ago

kne tnggu respon sape2 pernh rse..Sb sye pernh rse yg tu tme nk dkt bersalin heheh..Klu awal2 xade pl rse ape2...

Kalau sy dari awal sampai skrg 9w selalu sakit bila lambat makan, angin penuh perut. Makan ubat angin dr bagi baru okay. Skrg ubat dah habis so sy akan makan dengan kerap. Sakitnya smpai sy masuk ward.. nak jalan pon kena papah..