Breast rasa sengal

Hi mommy, saya baru lepas deliver 25/3 lepas, lepastu susu drop and stop, sekarang tengah nak pumping balik. Normal tak kalau breast tu rasa sengal sengal kadang macam denyut sakit, tapi bila pump takde susu keluar, cuma setitik je dekat puting

1 Balas

kadang cara kita pump salah. size corong pun tak sesuai pun sama. tuam air suam area tetek bawah ketiak. cuba try mandi air suam. kalau ade water heater tu belakang badan ano air suam