berat baby dalam kandungan

Nak tanya normal ke berat baby 1.5 kg ..tapi baru 27 minggu ..ke besar sgt..

20 Balas

mungkin berat sikit kot..sye scan di kk sewaktu 30weeks masetu berat baby 1.57kg..doc cuma ckp baby sye agak berat sedikit..

Mcm besar babynye...sis ade gdm ke....?scan dekat mane sis..tkut salah bacaan scan tu..hihi

Sy 28 weeks baru 1.2 kilo.. Doc kata berat normal bayi dlm kandungan.. Alhamdulillah..

Lebih kurang sye sis sye scan 28week bby 1.7kg due&week berubah dekat scan 31week

Mcm besar je babynya huhu..sy 28w bru 1.1kg now 34w berat baby 2.3kg

Sy 31 weeks 1.87 kg berat bby. Klu Doc tk ckp apa2. Normal lah kodd

Kalau bby kita 273g tu mcm mna ye ?? normal ke ?

4y ago

Ok nanti kita ws awk

sy time 30weeks berat baby 1.75kg... doc ckp baby besar

baby besar tu sis.. patut dlm range 1kg je xsilap sy..

Sy mase 29w 1.3kg...doc ckp ok..mase scan to doc ckp ape

4y ago

Inshallah ok too sis..sy bby 1st lahir 3.43kg..2nd 3kg