Berat baby

Assalamualaikum. Saya nak tanya, normal ke kandungan 30 minggu berat baby 1.3 kg ? Saya baby girl

5 Balas

Normal je awk. As long as doctor ckp ok. Sy scan 27 week punn dah 1.3 kg. Baby besar sikit. Hahaha. Ghisauuuu even sy sihat alhamdulilaj xde gdm ke apa 🤣

normal je...sy Ritu scan 28 minggu pun 1.3 kg kata doktor bby bam bam sikit tapi dlm berat yg ok...cuma nnt minggu dktor nk scan balik tgok berat bby..

sy 27 week bby dh 1.2kg ..bby besar sdkit je dktr ckp..tp xda ap ii pun ..suma baik ii saja..in sha Allah 🥰

normal.. bby sy twins scan 29week 1.3kg sorg 1.2kg sorg..

normal tu awak ..sye 30 minggu baby 1.67..sye baby boy ..