Positif or Negatif ?

Hi all, nak tanya ni dikira positif ke negatif. Saya belum terlepas waktu period lagi. Lusa sepatutnyaa saya period kalau ikut tarikh calendar. Period saya tak teratur. Kalau ikut bulan lepas punya tarikh sepatutnyaa saya dah period dah. Yang ni bangun pagi tadi saya terus test. Tak sampai 1 minit dah keluar cmni. Saya test guna urine yg sama. dua test jenama berbeza untuk pastikan betul ke tak keluar 2 line. Kalau positif, Dah boleh pergi klinik untuk check ke ? ke still awal lagi ?

Positif or Negatif ?
1 Balas

Kalau mcm ni ada potensi hamil. Tggu lagi dalam seminggu then check semula. Mungkin time tu nampak terang sikit. Baru g klinik check. Semoga ada berita gembira ☺️

3y ago

Aaminnx3. Semoga kalini rezeki saya. Terima kasih sis ☺️