Bintik2 kat muka

Nak tanya.. ni apa ye kat muka ni.. agak2 boleh hilang x? Huhu

Bintik2 kat muka
8 Balas

Baby newborn normal awk klau naik ruam atau bintik2 merah cmni.. Nt dia hilang sndiri.. Kecuali klau bby merengek gatal ke sakit ke kn.. Itu bwk la klinik.. Klau dia xde meragam its okay😊

Anak sy dulu cmni juga masa newborn, pastu hilang. normal, kejap je maybe sbb susu kena muka. tapi pantau la juga ye kalau berlarutan ke apa.

jgn risau sis nanti hilang tu sendiri ruam newborn.. tapi kalau baby meragam or garu² or nangis better pergi checkup ya sis ❤️

Normal ni awak. Newborn physiology. Akan hilang sendiri. Berdasarkan gambar sama ada milia atau baby acne.

Normal kalau baby newborn . Dia akan hilang sendiri

Normal je awak , nanti hilang tu

normal. tak perlu risau

Cuba allano lotion