Saya nak tanya apa ubat yg sesuai untuk bintik2 kat muka anak ni? Adakah ini ruam Susu?

5 Balas

Kena jumpa dokter baru tahu ruam susu ada allergic apa2. Mcm ank saya mula2 ingt ruam susu tapi rupanya eczema. So better jumpa dokter untuk pengesahan dulu

ya ruam susu, anak saya pon ada sis, lama2 hilang nanti.. boleh letak bedak sejuk sikit2

Ank sy pernah kena. Rasa ni ruam susu je. Sy lap guna air suam je. Lama2 nanti hilang

pakai snowhite

baru bersalin ke

6mo ago

saya warna putih. yg merah ni sng hilang bnyak cream. mamz habatusauda, mama choice face