Rasa sakit mcm nak sengugut

Nak tanya nak masuk 11week ni memang akan rasa sakit ke? Rasa sakit dkat bahagian rahim dan belakang badan.. normal ke semua ni? Risau pulak sbb last scan waktu 6week.. hujung bulan ni baru dapat appoimnt doc utk scan kandungan.. takut jadi ape2 pada kandungan.. atau semua ni hanya lah normal? Tolong#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Selagi takde bleeding atau sakit melampau, its normal la kalau bagi sy sbb rahim still mengembang. Banyakkan minum susu.