Koyak ketika bersalin..

nak tanya mommy² yg pernah ada pengalaman bersalin.. ada tak yg first bersalin normal tp tkde koyak?? sy first baby and bru 21w.. selalu fikir pasal koyak bersalin dan dikenekan jahitan.. takutt laa ?

17 Balas

Think positive ye puan.. smua org mlalui bnda yg sama.. klau koyak pun nt sembuh jugaa

Takpe jgn risau sngt... smua ibu merasakan hal yg sama... Smoga dpermudahkan...

5y ago

itu laa.. kadang² terpk tu yg takut.. hehe insha'Allah mekasih sis 🤗

InsyaAllah nanti semua lancar xterpike psl koyak bagai. Bykkn berselawat ok😊

Sya 2 anak.2 kali kena gunting masa kepala dah muncul..damnnnnnn...

Saya pun takut sis kalau beranak nanti 😭😭 i get youuu

5y ago

kann.. insha'Allah semoga urusan kita dipermudahkan ya 🤗

Fikir positif sis...Semoga dipermudahkan segala urusan...

Bnda ni selalu mikir di awl kdugan lg hurmm