Buasir 34 weeks

Hi nak tanya mommy2 .. penah dak mommy2 kena buasir time prgnant ni . Now saya 34weeks . Naik buasir . Mcm mana nak bagi hilang ya.sakit teramat . Sampai tak boleh tidur malam . Nak duduk pun sakit ..

1 Balas

Buasir ada keluar tak?kalau lepas membuang pedih. Letakkan ais dulu bg dia hilg rasa pedih tu. Itu kalau saya lah.

2y ago

Kalau sis tekan masuk sakit tak? Cuba pergi klinik nnt doc bg ubt dan krim sesuai utk org mengandung. Sbb saya pn ada keluar buasir tp saiz kecik . Baru nk letak ubt tktau la dpt kecut ke tak saiz tu