Lendir/ Keputihan

Hi nak tanya mommy semua normal ke kalau 36 weeks tapi keluar lendir / keputihan camni 😅 Ni tanda² nak bersalin ke ? Maaf ye gambar agak menggelikan sebab saya baru anak first so takde pape pengalaman lagi 😅 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Lendir/ Keputihan
10 Balas

Itu mucus plug..kalau saya 3 hari turut2 keluar lendir mcm tu..hari ke 4 air ketuban turun..

2y ago

Sy pernah mcm ni 2x tp jernih sangat. Skarang br 25minggu. Klau penat sgt byak buat keje msti kluar cecair mcam ni.