Hi Mommies!

Nak tanya mommies yg berpengalaman, saya preg dah 21weeks tak buka buku baby lagi, boleh ke buka buku baby lambat?

7 Balas

Saya Dah buka buku sis,masa mengandung 13 minngu..skrg pon saya dah 21 minggu..cepat lebih elok...sng sikit..nak tengok perkembangan janin..dalam perut...dah nak masuk 6 bulan kan...

Sebaiknya buka buku awal sis. Ada byk sbb elok buka buku skrg sbb nk tau perkembangan janin..your EDD..check gula dlm darah..n ubat2 yg kena makan during 1st n 2nd trimester..

Sebaiknya masa kndungan 2 bln..senang nk pantau kesihatan ibu & baby..hrap p klinik berdekatan n buat buku secepat mgkin ye..

Boleh je.. cuma kena bebel sikitlah dengan nurse and doktor .. lebih baik buka cepat untuk pantau keadaan baby

Xapa boleh je sis. Nak wat cmana dh terlambat tp janji ada rekod kita 😁

Saya pn buka buku masa 21 weeks, x taw pregnant sb mmg irregular period,

Boleh.. tp kene bebel la dgn misi..