HOSPITAL BERSALIN SEKITAR KLANG VALLEY

Boleh tak mommies cadangkan hospital bersalin area klang valley yang bagus? Kerajaan dan swasta. Kalau lengkap sekali harga pakej lagi best. Hehe. Tq #ingintahu #seriusnanya mommies.

1 Balas

Hospital PUSRAWI, KL - Hospital Islamik - Pakar O&G terdiri daripada doktor perempuan - Hospital Rakan Bayi - Personal review: 5/5 ⭐ Next pregnancy will definitely choose Pusrawi again 😊 Oh ya! Awak boleh call hospital untuk latest price and package. Saya bersalin awal tahun 2022 for sure ada price revision. Admin sangat membantu. Awak boleh tanya macam2 hehe.

5mo ago

Saya GDM and GBS mommy, bersalin normal+vacuum. Tak ambil pakej bersalin. Admitted 3D2N dalam RM10k++