Posisi Tidur

Nak tanya mommies semua sekarang yg Feb Birthclub tidur posisi mcm mana ya..,? sy 17 weeks. memula mmg mengiring ke kiri.. tp bila bgn sedar² kdg telentang atau ke kanan..walaupun dh letak bantal kt belakang..

2 Balas

sy pun mcm tu sis..sy xletak bantal..sy tukar posisi klu tidur bila rasa lenguh..sy baru masuk 19w

sama saya pun mcm tu juga... Klau bleh tau sis dah rasa gerakan baby ke

2y ago

sy rasa dh sis sikit² ... tp cuma kdg² .. sehari dlm 4-5 kali mcmtu.. malam² kuat sikit..start mengeras jugak dah