Buku pink

Hi nak tanya, mommies semua dulu first buat buku pink time berapa weeks ye? And nak kena bawa apa je time nak buat buku pink? #1stimemom

28 Balas

awal lagi bagus sis. kalau lambat nurse marah. bawa diri n wallet je ☺️

4y ago

dah boleh tu. nanti first checkup kena pergi amik darah, scan bb. at least kalau ibu atau bb bermasalah, awal² boleh tahu. sy anak ketiga 14w baru pergi buka buku, kena bising sbb nanti dikira late booking 😅