Buku pink

Hi nak tanya, mommies semua dulu first buat buku pink time berapa weeks ye? And nak kena bawa apa je time nak buat buku pink? #1stimemom

28 Balas

7-8w..rasa skang klu nk buka buku kena buat apoiment dulu..seeloknya col klinik n tny..

sy buat masa 4 weeks. sy bawak sijil nikah and ic sy. ic suami x diperlukan pun😂

Sy 16weeks bru p bkk bku pink.. Bwak salinan ic ibu n suami.. Salinan sijil nikah

awal lagi bagus sis. kalau lambat nurse marah. bawa diri n wallet je ☺️

4y ago

dah boleh tu. nanti first checkup kena pergi amik darah, scan bb. at least kalau ibu atau bb bermasalah, awal² boleh tahu. sy anak ketiga 14w baru pergi buka buku, kena bising sbb nanti dikira late booking 😅

10w..sy bwk salinan ic sy & suami, serta salinan sijil nikah..

2 bulan baru pergi, bawa salinan sijil nikah, salinan ic suami

sy 6 weeks... xyah bwak apa pn.. bwak diri je kt kk sy ni..

saya buat masa 11 weeks.. bawa buku2 merah yg lama² jaa...

kena bawak sijil nikah je..saya sebulan lbh dah buat buku

Time sy bby 8 weeks. 1st baby nurse suruh bawak ori surat nikah.

3y ago

Eh sijil nikah original. Haa bawak tu