musykil

Nak tanya mommies kat sini , normal Ke 5bln dah kuar susu ? Xpicit pun tp susu beku kt nipple . Tq mommies

1 Balas

Haah normal.. tp kne slalu cuci puting tue.. takut susu beku.. nti bkerak.. & sblm bsalin wajib cuci puting spy bersih nk susukn baby.. kite br lps push mmg xlarat da nk cuci puting.. nurse msti suruh susukn baby trus.. jgn lupe suruh suami tahnik kn baby sblm nyusu spy baby pandai hisap puting..