bayi 2bulan

Nak tanya mommies, bayi saya baru nk masuk 2bulan tapi dalam 1 harini dia tak kerap minum susu dan kalau minum susu dia akan jeluwak balik. Kadang muntah. Berak tak kerap dan separuh badan dari kepala terasa panas. Badan lemau je..Saya rasa dia demam tapi serious ke tak keadaan mcm tu ye. Nak tanya pendapat mommies yg ada pengalaman. Saya baby first.

1 Balas

penting ade termometer sndiri kat rumah utk cek suhu beby, klu beby seharian xmau minum, kencing sikit sgt, hari kedua tu elok la bawak cek klinik.. sian beby kot demam tnpa kita sedar..