35 week 2 hari

Nak tanya momi2 semua yg ade pengalaman or sedang mengalaminya.. Dlm 35w 2 hari nk tny normal ke bby masa ni mmg aktif dan ibu ade rase sakit tak dekat bawah perut x pasti sama ade contraction taw bukan tp kejap sakit kjp tak and lepas tu pinggang belah blakang terase lenguh sangat ...ni bby seconds. Ank pertama sy xde pengalaman sakit ape2 sbb ank pertama overdue and sy bslin scra emergency czer.. So ank kedua ni sy nk brsalin normal..

1 Balas

Sangat normal, tapi kalau sakit tu makin kerap jumpe doctor ye puan #TAPSupermoms