28 weeks tapi estimated baby weight 1.3kg

Nak tanya.. minggu ni baru masuk 28 weeks tapi bila scan kat klinik, doc kata baby dah 1.3kg. Masih boleh lahir normal tak bila saiz baby besar? 🥲 dah mulai nak risau dah ni.

2 Balas

insyaAllah boleh selagi ade kudrat boleh teran☺️ sy prnh jmpe org ank die 4kg mse lahir pon blh branak normal,cuma kena gunting tu normal lah.rasenye berat normal lg tu , sbb biase dlm 33w die nk capai brt 2kg ++

sy 27w berat baby 1.3kg, scan plk kt hospital 28w brt baby 1.35kg🤣. dr ckp normal je . xkecik xbsr sgt.