Kehamilan 34minggu 2hari

Nak tanya mcm mna nak thu bby girl atau bby boy yer.. 34mggu 2hari ,bila scan tak nampak lagi girl atau boy..terima kasih

2 Balas

sy ank ke 3 skrg nie.da dkt 36w bru btol2 kompem boy.blom nie asyik was2 je doc skjp boy skjp girl.tp lebih kpd girl.tp firasat sy kata boy.sbb heart beat bby xmcm kandungan lps.dlm 35-43 gtu je.biasa sblom2 nie 43-50 gtu.lps tu muka sy jd licin,perut bonjol kedpn sikit.rambut plk kusut je.klu pglamn bby girl rambut sy jd cantik skit,kulit kusam.seri wajah memg kelaut.ats org2 jgk la.nie pglmn sy.

1y ago

saya da bslin.ank da 3bulan.bby sy kua2 tetap girl.huhu.tkjut jgk sbb scan boy kata.huhu xoe sy sykur jnji ank sihat.bab alhn mcm tu mcm nie,so pd sy skrg xleh pakai mn😅🤣 slma nie pon semua org teka boy.pon kua girl.hihi

sbb org ckap kalu boy alahan tak teruk sgt dan suka tidur sblh kiri,, tapi sy alahan yg sgt terukkkk. dan suka tidur sblh kanan..hmmm perut pun membulat