Test kit yang tidak jelas

Nak tanya, masa saya test kehamilan, pertama sdh menyatakan Sya mengandung dan saya test lagi di lain hari negatif pula. Selepas tu saya test lgi dan hasil positif. Kenapa begitu ya? #ingintahu

2 Balas

setiap upt berbeza sensitive dia so ade yg senang naik line ade yg xnaik terjd pd saye urine yg sane tapi upt brbeza 1 naik 2line tapi lg 1 -ve.. I repeat after 3hari Alhamdulillah bru upt makin terab nk lg accurate gune clearblue digital https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Xpasti pula. Klu nak lebih accurate, boleh cuba pkai clearblue digital, buat masa awal pagi (bangun tidur), itu yg paling tepat.