Makan ubat gugur

Nak tanya masa mula-mula mengandung tu saya ada makan ubat gugur..tapi tak jatuh..sekarang dh 32weeks..agak-agak ada effect dekat bayi tak?😔

7 Balas

buat scan 3D, 4D atau 5D utk tgk rupa keadaan baby. mn tau ada effect dgn kulit, muka dn anggota bdn baby. tp sblm tu, buat detail scan dlu, yg hitam putih tu. lps tu, gtau doc psl awk ambik ubat gugur dlu. smoga hal dipermudahkan..

4y ago

okey..thanks..amin..

Kuasa ALLAH wlau mkn ubt ggur ke ape bnda nk lekt tu smua kuasa ALLAH ada sb bby tu kuat smpai sis dh 32 mnggu.. muhasabh dri sis.. moga sis dan bby dlmkedaan baik.. bersyukr dgn rezeki dri ALLAH..

4y ago

amin..mudah-mudahan baik-baik je..

Sis boleh je p klinik swasta n buat detail scan.. sya doakan spya baby dlm kdaan sihat n baik. 😊

4y ago

okey..thanks..🥰

Buat detail scan k and doa semoga baby xade ape2 yg effect.. Jge baby baik2 k..😘

4y ago

thanks..amin..🥰

why makan ubat gugur?, nk thu ada effect or tak buat scan kt klinik

1y ago

kebiasaan doct/nurse akn tnya dulu kenapa makan pil utk gugurkan kandungan ... next step dorang akn check mama & baby

Semoga semuanya selamat..

4y ago

insyaAllah..amin

bodoh ke?

4y ago

Kdg2 org mcm ni kene cerminkn diri dia blik 🤭