nak baby lg.. ??

nak tanya.. macamana nak pulihkan or kembalikan hormon yg stabil.. sy nak sgt2 anak keduaa sekian lama.. daa menunggu slama 4 tahun.. Period x teratur.. Berat badan naik.. Stress sy..

3 Balas

Minum jus perawan dr dherbs. Jua momehope, jus mamariam atau madu turki wawa zainal. Cuba la.. Nnti hormon stabil.. InsyaAllah. Apa2 pon kita cuba dan usaha😊

Try turunkan berat badan sis. InsyaAllah hormon makin ok lepas tu. Faktor berat badan mengganggu hormon jugak

Turunkan berat badan