Macam mana nk naikkan berat badan?

Nak tanya macam mana ye nk naik berat ? Setiap kali check up berat asyik turun je, masa diberi 3minggu utk naikkan berat, berbaki 2 minggu lagi. Apa perlu sy makan lagi ?🥲🥲 #seriusnanya #firstmom

15 Balas

try minum susu kambing hi-goat, saya lepas minum ni berat saya naik dan baby dalam kandungan pun berat naik sama

Awak xnaik berat saya terlebih berat pulak🤦🏾‍♀️

now berat awak berapa?

10mo ago

saya FTM, sblm pregnant 42kg, masa pregnant 1st timbang masa 12w 43kg, last timbang masa 39w 56kg.. lepas bersalin 46kg lepas 40hari 45kg, now 1y 43-44kg.. alhamdulillah merasa jgk stay bmi normal😆puluh tahun bmi underweight

xpe je. awak mkn mcm biasa okay. jgn stress

10mo ago

okay baik🥲

awak masih ada alahan ka ??