Breast Pump

Hi nak tanya macam mana nak beli breast pump dan apa brand yg ok? Patut beli double atau single? Saya bakal ibu yg bekerja

1 Balas

Better beli double sis. Tu based on suggestion kawan2 sekerja saya. Brand pulak, saya pun tak sure apa yg bagus. Macam saya, saya beli treenie. Murah, tapi tak bagus. Saiz pam tu tak sesuai dengan saiz payudara. Tak melekap dengan selesai. Kena pegang je pam tu untuk letapkan ke payudara. Better cari pam yg ada provide varies pam size. Yg sesuai dengan saiz payudara kita