perancang

Hi nak tanya, lps suntik jarum perancang, mmg x dtg period ke dlm 1 bulan atau lebih dri satu bulan?.. Sbb sa mcm dh 1 bulan x pefiod. Dh suntik jarum prancang ke 2 kali...

3 Balas

Lain orang, lain effect. Saya cucuk depo sebab ambil ubat chemo dulu pun, langsung tak datang haid sampai 6 bulan selepas berhenti depo. Bila akhirnya turun darah haid selepas berhenti, bleeding banyak non stop lebih 3 bulan, saya ke pakar Gynaecology semula untuk atur haid.

Setiap org kesan nye berbeza...macam saya sbulan 3x period..trun x hbis..huhu last saya berhenti...

Ikut badan. Normal la tue sis