Assalammualaikum. Hi mommy out there!

Nak tanya, last week saya demam biasa and pergi klinik, Dr sahkan saya pregnant 5 weeks. Tp Dr tak bagi buka buku lagi sehingga saya baik demam (sebab faktor kes Covid sekarang). So minggu ni kalau ikutkan saya dah 6 minggu 3 hari. Bila ya waktu yang sesuai nak buka buku? Oh ya btw, setakat ni saya takde apa-apa alahan pun cuma sekarang asyik kerap buang air kecil dan asyik lapar. Is it normal ya mommies sekalian? #FirstTimeBeingMom

5 Balas

aritu check demam kat klinik psakit luar ke? klnk pskit luar mmg x buat buku pink, nnt boleh pergi kat bhgian klnk ibu & ank pergi kt kaunter ckp nk buat bku pink. normal klau kerap buang air kecil & sentiase lapar. #03Dec20  #IbuRA #TAPSuperMoms

4y ago

okay sis baik tq for the information ya, may Allah bless you 💕

bole dah pergi buka buku pink kalau awak dah sembuh . kk tmpt saya 5week dah bole .😊 alhamdulillah awak takda alahan . normal saya mngndung kali ke2 ni pun xda alahan jugk .

4y ago

thank you sis, may Allah bless 🥰

saya 9week bru buat buku .. memang normal kalau kerap buang air kecil n asyik lapar

4y ago

okay baik sis, tq ya 💕

kalau dh baik demam n xbergejala, boleh pegi bila2 pun rasanya..tahniah puan..

4y ago

terima kasih sis, may Allah bless you 🥰

8w - 12w

4y ago

thank you sis 🥰