kehamilan

Nak Tanya lahh, saya baru mengandung lebih kurang 5minggu . Badan nya rasa Tak sedap, cepat penat. Boleh kah saya makan Panadol? Or ubat2 lain?

20 Balas

Bykkan berehat.. panadol xelok nak2 pula time awal mengandung nie.

apa2 pun jumpa doktor lu sis.. dorang lebih arif tntg smua ni

jangan. panadol tak elok sebenarnya. kalau nak juga kena tanya doc.

5y ago

takpe kalau ikut doc . kalau ambil saja2 tu yg risau .

dptkan nshat dok dulu sis....klu bleh elak min ubat lg bgs

Elak mkn ubt..kwan sy pregnant 3 minggu mkn pnadol gugur..

Itu LA rasa yg istimewa yg Allah bg pada setiap ibu

sy penah makan panadol masa ww6 last2 ww10 gugur

5y ago

Allahuakbar,, yeke? Emm terimakasih semua atas jawapan yg baik2.

penadol jangan.. jumpa doktor ambil iron tablets

5y ago

Tungu apa doc akan bagi ubat tengok test blood dgn urine masing2..

Consult doktor dulu

Panadol tak elok..