Acid Folic

Hi, nak tanya lah... Wajib ke makan acid folic before kahwin??

4 Balas

Before kahwin tak tahu . Tapi kalau before pregnant ye , kalau tengah berusaha nak dapat kan zuriat boleh makan . Masa awal kehamilan pun kena makan untuk elak baby cacat

Xwajib makan bfore khwin.. Tapi, kalau merancang nak anak terus lepas khwin kena la makan.at least, 3 bulan sebelum nk pregnant.

Tak wajib, tapi kalau u plan nak ada baby seeloknya 3 bulan sebelum pregnant makanlah ea?

boleh tiada masalah...