Sakit uluh hati

Nak tanya lah.. Stiap kali saya batuk ..uluh hati sya rasa sakit. Mcm di tusuk2 pedih sgt. Tpi batuk tak kerap, skli skla sahaja. Normal ke tu untuk ibu hamil?#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

normal Saya pun kena yang sama jugaa..kerap kena pedih ulu hati nak2 sebelum tydo.Saya amal makan yogurt tapi xhari2 bila rasa pedih huluhati tuu xterkawal je baru saya makan.Tapi memang stanby yogurt dalam peti ais

Yup normal puan