Info needed

Nak tanya la .. masa phase berapa ye akan terasa lenguh pinggang tu ye? Sebab saya tengok ada orang lain yg 20w pn dh terasa lenguh yg buat xlarat jalan, bangun?.. Sedangkan sy dh mauk 25w xde ase lak cmtu...it is normal?? Sebab hari2 naik turun tangga rumah dok tingkat 4..

2 Balas

Tgk jnis badan org jg.. Sy 25 week x sakit pinggang tp sakit sgt kat celah kelengkang..

5y ago

Ooh ok sis😃... ada terasa gak kat celah kengkang skit tp sat ja..