4weeks

Hi, Nak Tanya Kenapa Ye Sy Bangun Je Rasa Macam Nak Pitam Ye? Sy Baru 4 Weeks 1 Days Pregnant. Kena Byak Baring Je. Adakah Sbb Hb Rendah Ye? Sy Tak Makan Ubat Tambah Darah Lagi Spanjang Pregnant Ni..

2 Balas

Sya pun Rasa mcm Tu juga sis... Kdg2 teruk smpai muntah2 ... Cek Hb dan tekanan darah smua okk... Trus nurse tnya klau tdur hp ltak dkat kepala ke tak... Sy ckp ya... Terus dia ckp Tu pun punca sakit kepala juga... Sbap radiasi terlalu tinggi lagi2 bila on hp... Skrg da tak pening sngat la... Hehehe apa pun take care sis..

5y ago

Mungkin jugak ni. Terima kasih ye!

Sama sy pun 😫