Minggu 32 tiba2 rasa nak pitam

Normal ke rasa nak pitam sampai peluh sejuk jantung laju masuk 3rd trimester ni? Atau sbb skip makan ubat tambah darah ye? Tp hari2 sy minum air pati delima tu jugak. Ada sesiapa tahu?

5 Balas

yg skip ubt kenapa? kalau pegi hospital, nurse tye ckp awk skip, mmg kena marah la nii. air pati delima tu xde kena mengena pon. sye nasihatkan pegi hospital terus sekarang. jgn main2 jantung laju ni. mcm2 masalah boleh jadi nanti.

10mo ago

jantung laju tu bhya jgk..gi la cek kt kk atau hosp

sy pitam sbb miss makan ubat sehari je. gi check dkt klinik swsta, HB 9.8 je. patudla pitam. jgn tggl ubat ye. pati delima tu tggl tkpe, tak wajib makan. yg wajib ubat tambah Darah

10mo ago

Yekee ? ermm baik sis. Mungkin sy hampir pitam sebab darah dah mmg rendah :(

Iron tablet ke yg you skip tu? Klu hb low jgn skip2 sis..bhya xckup darah time pregnant ni. Bole ade komplikasi. Make sure pegi jumpa doctor ya

10mo ago

Ye betul. Baiklah sy tk skip lagi sbb sy panic bila kene ?

klo sy rsa pitam ya mungkin sbb skip ubt and berdiri lma klo syla mmg akn pitam

mgkin HP turun kn?

10mo ago

Mungkin. Dan saya menyesal