Kandungan 12minggu anak pertama

Nak tanya kenapa rs mcm berdenyut, mcm berat . Nak ckp sakit tak tp ada rasa ngilu kat ari ari sebelah kanan. Adakah sb baby sdg membesar?

5 Balas

Sepatutnya sakit ii di bahagian perut atau ari ii adalah normal sbb rahim kita akan membesar untuk bg ruang kepada janin kita untuk berkembang, in case kalau sakit tu berlarut sepanjang hari dan berhari ii mintak sis refer dgn doktor sbb misi yg jaga saya bgithu kalau sakit yg berterusan atau ada bleeding walaupun sikit tu benda tak normal

2y ago

Semoga sis dan bayi sentiasa sehat ye😊 kalau batuk mmg auto jd sakit sikit dekat ari ii