sakit ari ari berdenyut dn sdg period tk hamil

hai salam.. boleh tanya tak? adakah yg perna sakit ari ari seperti berdenyut denyut mcm kejang tp on off.. skjp dtg skjp x .. lg pun sy tk mngndng skrg sy tenga period..

7 Balas

sy Kalo dah sakit mcm Tu memg xboleh nak buat keje apa² xboleh nak fokus lgsg...memg sy ambk bantal sy baring je...memg sy selalu cramp masa period kdg² smpai ke betis la crampnya...sakit xpyh ckp memg xtau gmbrkan mcm mana..😅

waalaykumussalam. saya pun pernah mcm tu. normal je sis. rasa mcm ada something menekann je kat bahagian bawah tu kan. selalunya kalau berdiri lama makin kuat rasa dia.

Normal .. saya klu period pun mcm tu kdg2 smpi xblh berdiri. Klu xtahan sangat boleh makan ubat tahan sakit.

alhamdullilah syukur.. ya bgtu la.. tkut da ni sbb x pernah.. tiba tiba ada rasa mcmtu..

Itu period pain awak.

normal je

normal..