35minggu 3hari

Nak tanya kenapa mai 35minggu jadi selera makan jadi hilang ek ?🤔 Sapa2 pernah lalui x ?

2 Balas

saya baru 33 week 3 hari pun makan dah kurang tak selera ye. makan sikit je kenyang

3y ago

saya pun macam tu tp saya slalu ingat kat perut ada baby tu la yg kadang saya paksa makan...pasal kalau tak makan kan saaya rasa baby saya gerak tak macam biasa😂

Mmg.. sy bsalin 37w1d. Smggu dua tu x kuat mkn sgt mcm awal2 prgnnt

3y ago

Normal. Pecah ketuban masa 37w tu. Dr bg masa 24 jam utk bersalin kalau tak induce. Sempat bersalin normal sebelum kene induce alhamdulillah. Berat baby lahir 2.98kg. Kuning 1 hari je lampu. Tp kne tahan ward sebab sepsis jgkitan kuman sbb pcah ketuban dekat rumah. Masa mngandung tk de masalah apa2. Semua ok