Pregnancy etopic buang 1tube

Hi nak tanya , kemarin scan after 2w repeat scan,disahkan etopic dan sdh czer buang 1tube.. ada ka peluang hamil tu ada atau tkut berulang lagi .. ada tak sma kes macam sy pregnancy etopic .. tq #sgt down

10 Balas

selagi ada rahim selagi tu boleh pregnant. ada tiub sebelah saja pun still boleh pregnant,takdak tiub dua2 pun boleh pregnant tapi guna kaedah Ivf la.. . note : tak perlu any supplement or jamu pun.. just jaga pemakanan sihat spt disarankan kkm

2y ago

Tq sis 😌