Baby

Nak tanya.. kebiasaannya kter rasa bby gerk dlm perut bpe week ye..

23 Balas

Sy skg 13week lbih nk msuk 14week sy xrsa gerak tpi sy mcm rsa kedudukan dia skg kt mna dia ada.. Kdg ats.. Kdg bwah.. Mula Tu sy fikir Knpa perut sy rsa mcm tu.. Sy fikir perut sy ada mslh ker.. Pstu sy tnya mak mentua sy, Dia ckp tu kedudukan baby.. Sy akn rsa mcm tu mgkn sbb dia kecik lg so sy xrsa getaran dia Cuma rsa kedudukan dia jek.. 1st baby so sy xthu Alhamdullillah skg blh Rsa dia punya kedudukan seronok Rsa.. Paling risau klu dia dduk Kt bawah,sbb kita dduk tkut dia xselesa