34 weeks 1 hari

Nak tanya kandungan 34 weeks.normal ka kaki bengkak dn tangan bengkak#ingintahu #firstbaby

34 weeks 1 hari
19 Balas

as long jgn bengkak smpai ke peha...tu tanda² mslh jantung...btter gi check doc sis...jd mcm sy, 1st experience, ingatkan bengkak sbb prgnncy, rupanya jantung bengkak sbb dh ada air n mslh buah pinggang...sy emergency czer masa 34weeks...n now dlm rawatan

2y ago

tq sis 🥰 smoga kita smua d lindungi jauhkan la penyakit dlm dn luar🤭