Berurut time pantang

Hi nak tanya, kalau time berpantang, masa bile kita patut berurut? saya cadang nak panggil cl 2 minggu memandangkan mak sy xberapa kuat dan sihat sgt. Tapi dugaan, suami sy tiba2 diberhentikan kerja.. dan dia ada utk bantu mak sy time sy pantang nanti.. dr sy bayar cl 2, baik sy bayar loan rumah. jadi bile ye patut sy panggil org urut?

1 Balas

seminggu lps keluar hospital kalau czer. normal selalu 3 to 4 days lps keluar hospital.

2y ago

berapa kali je kena panggil tukang urut?